Antal besökare st ( denna månad, denna vecka, idag)

ARTICSISTERS CLEARSTAMPS

Tillverkar, designar och säljer unika clearstamps i små serier. Begränsad upplaga - vissa stämplar finns bara EN GÅNG i ett visst antal och görs inga fler av.


ARTICSISTERS WEBSHOP
ARTICSISTERS STÄMPELKATALOG VINTER 2010måndag 2 november 2009

Lite av varje

Baka med stämplar - se mer här nedan

Här nedan har jag använt trolldeg som jag målade med akvarellpennor. Men jag tänker berätta om ett annat projekt i samma stil.

Jag gjorde i förra veckan muffins (cupcake)och gjorde små skyltar av marsipan. Färgade först marsipanen ROSA med karamellfärg och knådade och knådade för att degen skulle bli varm. Liten varning; akta för att kavla degen för TUNN för då blir stämpelmotivet inte bra utan ha den rätt tjockt när du stämplar.

Bäst är om man kan skära ut själva #runt omkring" med något snyggt. Det blev inte bra för mig. Jag försökte mig på även en liten ros av marspian ( hm..det skulle vara en rosenknopp men men) och stack ned det hela i kristyren på muffisen.Det blev otroligt bra och de som fick dem kunde nästan inte förmå sig att äta upp den.

PETRASO rekommendrar även att stämpla i cernit eller fimi. Hon har gjort cernithängen i ett par år och stämplar ofta i leran. Den tål att göras knappar av också!
(titta gärna in i hennes blogg för hon är också väldigt begåvad i allt hon tar sig för)

Annica Ågren gjorde detta underbara kort som för mig säger mer än ord. Bilden och texten är helt i min smak. Jag bara njuter av at´t se hur ni alla kombinerar färg, form och sätter ihop tanke & bild. Helt underbart. (Har tyvärr ingen länk till hennes blogg)
Stämpeln hittar du i shopen.

2 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Låter spännande attaka med stämplarna..får man testa på!! härlig pysslig blogg...älskar ju pyssel, så detta var ett kanon ställe för mig!!

Kram ♥ Millan

Nilla sa...

Tack för ditt besök hos mig. Skall titta runt i din blog och titta på stämplarna låter spännande! Kram Nilla

Related Posts with Thumbnails