Antal besökare st ( denna månad, denna vecka, idag)

ARTICSISTERS CLEARSTAMPS

Tillverkar, designar och säljer unika clearstamps i små serier. Begränsad upplaga - vissa stämplar finns bara EN GÅNG i ett visst antal och görs inga fler av.


ARTICSISTERS WEBSHOP
ARTICSISTERS STÄMPELKATALOG VINTER 2010



måndag 30 november 2009

Nya julstämplar

VI KUNDE INTE HÅLLA OSS - GJORDE NÅGRA JULSTÄMPLAR.
Beställ; articsisters@gmail.com























söndag 29 november 2009

Pussar och Kramar i massor

Cecila har skapat ett till kort med stämpeln "Pussar och Kramar i massor".


Stämpeln hittar du HÄR

lördag 28 november 2009

Scrapptorgets design av Articsisters stämplar

Ta en sväng in på Scrapptorget för att njuta och få mer info hur man designat av våra stämplar. Lite bilder;



































Alla stämplar hittar du HÄR

torsdag 19 november 2009

Du har en speciell plats i mitt hjärta

Cecilia har kommit hem från sin Londonresa och har gjort detta underbara kort.


En låda/ box till:




Stämpeln finns här
MALL:

tisdag 17 november 2009

Kalender 2010

Vi på articsisters har som tradition att varje år designa en ny kalender för hela året. Med kalender menar vi alla almanacksblad från januari till december. Dessa kan du hämta hem här på sidan genom att klicka på bilden på kalendern I HÖGRA MENYRADEN. I filen finns alla månader i en .png-fil, samt alla på en jpg-fil med alla månader.

OBS - klicka inte på bilden nedan utan i högra menyraden.




Press the button/PICTURE för calender 2010 in the right menyrow. Freebie

måndag 16 november 2009

Musfamiljen flyttar in......

Nu har musfamiljen guld, silver fått tillökning i brons. Hon gillar musik och har en stor kreativ ådra. Vill gärna vara en fri själv och har därför skaffat sig en fjäril på bröstet.
Stämplen hittar du HÄR
Virkbeskrivningen kommer från Ulliga Gulliga Saker. Musen Guld och Raggarråttan silver lovar att låta brons få knapra lite extra på pepparkakorna ett tag.



Scrapptorget

Vi på articsisters har den stora förmånen att få sponsra tjejerna på Scrapptorget. Det känns otroligt utvecklande för oss att se hur inspiratörerna använder våra stämplar. Hur de vänder och vrider och skapar med färg, form och kreativitet.

Under november och december kommer det att dyka upp olika design som de skapat av dessa stämplar. Stämplarna hittar ni HÄR



Här kommer nu några riktiga GODINGAR - titta och njut. För att läsa alla instruktioner om hur man skapat dessa kort från grunden ska du ta en tur in till dem. Jag lovar att det är värt det på många sätt. SKISSTÄVLING och en gästplats på Scraptorget. Skynda och trilla in hos dem.



Fruarna Lilja

Har ni inte trillar in på fruarna Liljas blogg så är det dags NU.

De har den här ljuvliga skissen att skapa efter samt fina priser att vinna.



Njut även av den altrade boxen och de andra korten - ljuvliga. Du hittar också ett helt inslag om hur man förbereder sig att göra ett kort. Mycket informativt tycker vi. Titta här

Blomornament

Vi fick ett maíl från Kristina Selhammer (hennes blogg) med ett kort som hon gjort med vår blomstämpel. Titta hur ljuvligt snyggt det blev. SÅ roligt när vi får in era kort och layouter.




Stämpeln hittar du HÄR

måndag 9 november 2009

Skisser hos fruarna Lilja

Hos Fruarna Lilja hittar ni skisser att designa efter och tävla med. Titta gärna in hos DEM.

Milo har här gjort en baksida på ett kort med sitt namn på.



Stämpeln finns HÄR

söndag 8 november 2009

Omfamna livet

Anna Lilja från Fruarna Lilja har designat detta fantastiskt vackra kort. Färgerna som kommer tillbaka i blommorna som sedan komemr åter igen i papperet i nederkant. Så vackert.

Läs på deras sida hur de även använder; glossy glaze, sepia & crackle




Stämplarna hitter ni HÄR

torsdag 5 november 2009

Mera bakande

Petraso har väldigt generöst delat med sig med lite tankar om återvinning inom scrap. Titta HÄR och fundera själv över hur du kan använda "hemmapylar" till pyssel. Kommentera gärna med länkar tillera roliga alster så kan vivisa upp dem också.

Här har hon själv bakat lussekatterna av cernitlera:

Från dig till mig

Här har Annika Ågren igen gjort ett störtskönt kort. Titta gärna in hos henne på den HÄR sidan.



Stämpeln hitter ni HÄR

måndag 2 november 2009

Lite av varje

Baka med stämplar - se mer här nedan

Här nedan har jag använt trolldeg som jag målade med akvarellpennor. Men jag tänker berätta om ett annat projekt i samma stil.

Jag gjorde i förra veckan muffins (cupcake)och gjorde små skyltar av marsipan. Färgade först marsipanen ROSA med karamellfärg och knådade och knådade för att degen skulle bli varm. Liten varning; akta för att kavla degen för TUNN för då blir stämpelmotivet inte bra utan ha den rätt tjockt när du stämplar.

Bäst är om man kan skära ut själva #runt omkring" med något snyggt. Det blev inte bra för mig. Jag försökte mig på även en liten ros av marspian ( hm..det skulle vara en rosenknopp men men) och stack ned det hela i kristyren på muffisen.Det blev otroligt bra och de som fick dem kunde nästan inte förmå sig att äta upp den.

PETRASO rekommendrar även att stämpla i cernit eller fimi. Hon har gjort cernithängen i ett par år och stämplar ofta i leran. Den tål att göras knappar av också!
(titta gärna in i hennes blogg för hon är också väldigt begåvad i allt hon tar sig för)

Annica Ågren gjorde detta underbara kort som för mig säger mer än ord. Bilden och texten är helt i min smak. Jag bara njuter av at´t se hur ni alla kombinerar färg, form och sätter ihop tanke & bild. Helt underbart. (Har tyvärr ingen länk till hennes blogg)




Stämpeln hittar du i shopen.

söndag 1 november 2009

Misons underbara kort.

Vi uppmanar alla som köper stämplar att visa oss vad de gör för något. Alla kommer automatiskt att få plats i vår nästa stämpelkatalog nästa år.

Här kommer Misons kort. Hennes val av färg och design är här sobert och vackert. Titta gärna in på hennes sida och frottera er i design och färg. Hon är lite av en hybridscrappare som ni ser med en massa andra roliga projekt.







Mison har använt den här blomornamentstämplen som ni hittar i shopen.

Stämplen "Passion for life" är en stämpel som vi använde i vår provkollektion och finns inte att köpa.

Marsipan, mördeg eller trolldeg

Här passade jag på att baka och använda stämplarna för att göra något som inte är gjort förr.

MARSIPAN är ett underbart material att jobba med, mördeg också som är fäljsamt och bra. men här har jag använt vanlig hederlig TROLLDEG/saltdeg och gjort små skyltar som jag ska dekorera lite andra saker med.

Marsipanskyltar passar så bra till potatisbakelser eller cupcakes.







Här är några av stämplarna jag använde från articsisters. OBS! Storleken på stämpeln syns inte. Du får gå in och läsa storlekarna HÄR


Related Posts with Thumbnails